Hívjon most: +36-76/481-614 | +36-70/397-03-02 | mistral@mistraltravel.hu

Kutyabarát étterem a Városligetben: budapesti éttermünkben kedvenced is vendég!

Városliget Café & Restaurant

Asztalfoglalás

Budapesten talán a Városliget az a hely, amelyet minden kutyás gyakran meglátogat – nem is véletlen. Itt élvezheted kedvenceddel a szabadidőt, futkározhattok és játszhattok kedvetekre, távol – de mégis közel – a város zajától.

Mi szeretnénk tovább fokozni az itt szerzett élményeiteket: kutyabarát étteremként a Városligetben Téged, és kedvenced is szívesen látunk!

Az étterem terasza tökéletes helyszínt biztosít akár egy frissítő elfogyasztásának, akár egy tartalmas ebéd- vagy vacsora elköltésének, és itt kutyusod is jól érezheti magát.

Köszönjük együttműködésed, és várunk Titeket szeretettel – nincs más dolgod, mint asztalt foglalni!

 

BB’z Bar & Grill

Cím: 1075 Budapest, Király utca 15.
Telefon - Asztalfoglalás: +36-70/ 303 3254
E-mail: reservation@bbzbar.hu
Nyitvatartás
Hétfő - Vasárnap: 11.00 - 04.00
Asztalfoglalás 
 

Ejtőzz, partizz, tobzódj, találkozz – vagy csak simán ugorj be hozzánk négylábú barátoddal egy italra! A BB’z ezt mind tudja Budapest legelevenebb környékén, a Király utcában, közvetlenül a Gozsdu udvar mellett.

Bármi is legyen a mai terv, az étel-ital felhozatal és a környezet is passzolni fog hozzá, megígérjük. Vannak különtermeink és grandiózus pincénk a bulistáknak, pazar bárpulttal. Fancy, de barátságos éttermünk az üzletelőknek. Meg persze nagyvonalú tereink a kultúrprogramokhoz: a legénybúcsúktól a várt és váratlan szülinapozásokon át az egyedi, spéci banzájokig.

 

Édesmindegy desszertbár

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 16.
Telefon: (+3630) 502 9358
Facebook: https://www.facebook.com/Edesmindegy/

Nyitvatartás

Hét – Vas: 9:00 – 21:00

 

Egy izgalmas, egyedi hangulatú hely, ahol kellemes italok és zene társaságában kóstolhatod meg a legérdekesebb édességeket. Tányérdesszertek, ízletes kávé különlegességek, finom borok ez az Édesmindegy desszertbár.

 

La Mimosa Cukrászda

Cím: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 43.
Telefon: +36 30 227 1722
E-mail: info@lamimosa.hu
Facebook: facebook.com/LaMimosaBudapest

Nyitvatartás
11-21 óra között minden nap

 

Természetes alapanyagokból, adalékanyagok felhasználása nélkül készülő sütemények, fagylaltok, sós aprósütemények, kávék, különleges üdítőitalok.

Kutyusoknak kenőmájas fagyi ingyen, két itatótál az üzlet előtt, amiben mindig cserélik a vizet és bemehetnek az üzletbe is a kutyusok.